Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség Halászati szolgáltatás (nádvágás, hínárvágás, vizinövény vágás, tótisztítás) Autómosó berendezések (érintés nélküli autómosás, kefés autómosás...) Autómosó, autótisztító kisgépek (porszívók, habosítók, magasnyomású mosók) Vegyszerek (előmosók, samponok, üvegtisztítók...)
Bemutatkozás

Tisztelt partnerünk és leendő partnerünk!

Cégünk több mint egy évtizede áll ügyfeleink szolgálatára.

Tevékenységünket halászati szolgáltatásokkal kezdtük, majd kiterjesztettük a kereskedelemre is. Jelenleg fő kereskedelmi- tevékenységünk autómosó berendezések és vegyszerek forgalmazásán alapul. Nem titkolt célunk a szegmens meghódítása, melyhez kiváló minőségű olasz termékekkel állunk az autószalonok, autómosók-kozmetikák, szervizek, illetve minden gépjárművel kapcsolatba hozható cég rendelkezésére, a tisztítás technika területén.

Olasz beszállítóink:

  • Vegyszerek: FRA-BER srl.;
  • Gépek, berendezések: ITECO; DAERG ITALIA; IPC PORTOTECHNIKA


A FRA-BER hosszú évek óta nyújt innovatív megoldásokat az autótisztításban és ápolásban az emberel és a környezettel összhangban.
A folyamatos és határozott odafigyelés, amelyet az új termékek létrehozásának és fejlesztésének során valamint úgy a termékeink minősége, mint a vállalat működése tekintetében tanúsítunk, lehetővé tette a számunkra, hogy évek óta jelentős szereplői legyünk nem csak az olasz, de az európai piacnak is. Vegyszereink összeállítása a partnerek igényein és a laboratóriumunkban folyó kutatásokon alapszik, azzal a céllal, hogy folyamatosan fejlesztett vegyszereinkkel sikeresen kielégíthessük az egyre növekvő piaci igényeket.
Cégünk a különféle ipari felhasználásra szolgáló alapvető vegyszerek gyártására szakosodott, viszonteladók és nagy felhasználók számára. A termékskálánk kielégíti a standard igényeket, de különleges és speciális igényekre is választ ad személyre szabott termékeivel, beleértve e termékek kiszerelését is.
A rendelkezésre álló szakemberek tapasztalata biztosítja a magas szintű szolgáltatásokat a tanácsadástól a terjesztésig.


Cégünk erősségei

Az új vegyszerekkel és mosási folyamatokkal kapcsolatos állandó kutatás-fejlesztés lehetővé teszi a cég számára, hogy a piacon vezető termékeket készítsen - illetve, hogy a piaci igények elébe menjen;

Folytonos tanácsadásokon alapuló szoros kapcsolat a világ jelentősebb autómosó-berendezéseket gyártó cégeivel;

A minőség-ár helyes arányának megtalálása;

Precizitás;

A megrendelő speciális igényeinek megfelelő vegyszer létrehozásának képessége;

Saját telephelyen történő termelés;

Szakértői szolgálat.

Ezzel az irányelvvel és a sok éves tapasztalattal jelentkezünk a piacon, biztosan termékeink, elveink, megoldásaink és az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatásaink minőségében.

Főoldal | Bemutatkozás | Elérhetőség | Autómosó berendezsések | Kisgépek | Vegyszerek | Listaárak